Desinfectie van actieve dreigingen op servers

Om met actieve bedreigingen op servers te werken, moet u het volgende doen:

Als Kaspersky Endpoint Security is geïnstalleerd op een computer met Windows for Servers, toont Kaspersky Endpoint Security de melding niet. Daarom kan de gebruiker geen actie selecteren om een ​​actieve dreiging te desinfecteren. Voor de desinfectie van een dreiging moet u de technologie Geavanceerde desinfectie inschakelen in de programma-instellingen en directe Geavanceerde desinfectie inschakelen in de instellingen van de taak Malware-scan. Vervolgens moet u de Malware-scan starten.